T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Şehit Ömer Harun Demir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

EZBERLER ŞİMDİ DAHA KOLAY!

Okulumuz Meslek Dersi Öğretmenlerinden Mehmet Emin YİĞİT, İmam Hatip Ortaokulları ve Liselerinde okutulan Kur´an-ı Kerim dersi ezber müfredatını kolaylaştırmak için Android Mobil Uygulama geliştirdi. ´Ezberim´ adıyla Play Store´da yayınlanan uygulama, MEB ve DİB materyalleri ve ders kitapları değerlendirilerek hazırlandı. Gaziantep, Şehitkamil Şehit Ömer Harun Demir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

 

Okulumuz Meslek Dersi Öğretmenlerinden Mehmet Emin YİĞİT, İmam Hatip Ortaokulları ve İmam Hatip Liselerinde okutulan Kur´an-ı Kerim dersi ezber müfredatını kolaylaştırmak için Android Mobil Uygulama geliştirdi. ´Ezberim´ adıyla Play Store´da yayınlanan uygulama, MEB ve DİB materyalleri ve ders kitapları değerlendirilerek hazırlandı. Kur´an-ı Kerim Dersi müfredatında yer alan her bir ezberin görseli, meali ve ses dosyası uygulamada yer almaktadır. 
Uygulamanın en önemli özelliklerinden birisi de ilk kurulumdan sonra internet bağlantısı gerektirmemesidir. Bütün android cep telefonlarına ve tabletlere kurulabilen uygulama sayesinde, öğrencilerimiz ezberlerini daha kolay yapabilecekler ve ezberlerinin meallerine de ulaşabileceklerdir.

Uygulamayı indirmek için Google Play Store´da ´Ezberim´ araması yapabilir ya da aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ezberim.ezberim&hl=tr

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.02.2017 - Güncelleme: 03.01.2020 16:37 - Görüntülenme: 12294
  Beğen | 85  kişi beğendi