GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Şehit Ömer Harun Demir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

11 ayın sultanı Ramazan'ın incisi Kadir Gecesi için öğrencilerimiz tarafından program gerçekleştirildi.

Mrt

Sosyal okul projesi okulda sahne sanatları çalışması kapsamında Ramazan ve boykot konulu İngilizce tiyatromuz ve müzik dinletimiz okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmistir.Bize bu güzel anı yaşatan ve emeği geçen öğretmenlerimize , öğrencilerimize teşekkür ederiz .

Mrt

Okulumuzda ortaokul ve lise öğrencilerimiz arasında Ramazan ve oruç konulu bilgi yarışması  yaptık. Öğrencilerimiz hem eğlendi hem öğrendi. Katkılarından dolayı meslek dersi öğretmenlerimize  teşekkür ediyor, birinci olan sınıflarımızi kutluyoruz.

Mrt

eTwinning çalışması kapsamında Fransa’yla yaptığımız pen pal projemizin dahilinde gençler birbirleriyle yemek tarifleri paylaşarak kültür alışverişinde bulunmuşlardır.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü için okulumuzda öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımı ile duygu yüklü bir tören gerçekleştirildi.

Mrt

Sosyal okul projesi toplum hizmeti kapsamında Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları işbirliği ile Nurdağı ve İslahiye ilçesinde bulunan depremzede kardeşlerimiz için Ramazan Kolisi hazırlığı yapıldı ve emanetler sahiplerine teslim edilmek üzere yola çıktı. Emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz, Rabbim hayırlarımızı kabul etsin.

Mrt

Deneme sınavlarında birincilik başarısı elde eden öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla özlü sözler eşliğinde kadın öğretmenlerimize kurabiye ikramı gerçekleştirildi.

Mrt

Gaziantep geneli yapılan deneme sınavında tüm ortaokul seviyelerinde (5.,6.,7.,8. sınıflar) birincilik derecesi elde edilmiştir. Öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Sosyal okul projesi ,okul dışı öğrenme etkinlikleri kapsamında Kızılay Gençlik kollarının Gaziantep Üniversitesi'ndeki gençlik buluşmaları programına öğrencilerimizle birlikte katıldık. Kızılay'ın toplumsal hayattaki önemini yaparak yaşayarak öğrendik.

Mrt

Sosyal okul projesi rehberlik faaliyetleri kapsamında 12. sınıf öğrencilerimiz Hasan Kalyoncu üniversitesi'ne geziye götürüldü.Hasan Kalyoncu Üniversitesi'ne misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Sosyal okul projesi okul dışı öğrenme etkinliği kapsamında öğrencilerimiz Gaziantep İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi'ni ziyaret ettiler. İl müftümüz Hüseyin Hazırlar Bey başta olmak üzere öğrencilerimize ikram ve hediyelerinden dolayı bütün çalışanlara çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

Çedes projesinin bu ay değeri "sabır". Biz de Şehit Ömer Harun Demir KAİHL öğretmenleri olarak öğrencilerimizle sabırla yapılan bir etkinlik yapmak istedik ve 6/a sınıfıyla okulumuzun yemekhanesinde Yoğurt mayaladık. Önce sütü kaynatıp soğumasını bekledik. Yeterli ısıya gelince kavanozlara pay edip mayaladık. Kavanozları sarıp sarmalayıp sınıfımıza mayalanması için bıraktık. Okul çıkışı buzdolabına koyduk.  Ertesi gün afiyetle yedik.