GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Şehit Ömer Harun Demir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Ayın kitap kurdu olarak belirlenen öğrencilerimiz belge ile ödüllendirildiler.

May

Sosyal okul projesi okulun sportif faaliyetleri kapsamında ata sporu olan mas güreşimizin gerçekleştirdik dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik.

May

Sosyal okul projesinin okul sosyal faaliyetleri kapsamında yer alan meslek tanıtma ve kariyer günleri başlığı altında öğrencilerimizle bir araya gelerek Tıp Bilimi ve Doktorluk hakkında bilgilendirmeler yapan Dr. Nursel ATİK hanımefendiye çok teşekkür ederiz.

May

Sosyal Okul Projesi veli ve ailelerin aktif katıldığı etkinlikler kapsamında okulumuzda Anneler Günü kutlaması yapıldı. Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun

May

Sosyal Okul Projesinin ÇEDES başlığı altındaki Adalet Değeri için öğrencilerimizle resim tamamlama etkinliği gerçekleştirildi ve Adalet değeri üzerine sohbet edildi.

May

Sosyal okul projesi okulun kültürel faaliyetleri kapsamında mayıs ayı değerler eğitimi çalışmamız adalet ve dürüstlük konulu itimat bakkaliyesi projemizi gerçekleştirdik.

May

Sosyal okul projesi okulun İHL faaliyetleri kapsamında okulumuzda genç sesler musiki etkinliği düzenlenmiştir

May

Sosyal okul projesi okulun sportif faaliyetleri kapsamında okulumuzda geleneksel ata sporu olan mangala yarışmaları yapılmış ve 1 olan öğrencilerimiz ödüllendirilmiştir.

May

Sosyal okul projesi okulun sosyal faaliyetleri kapsamında öğrencilerimize meslek tanıma kariyer günü etkinliği olarak polislik mesleği tanıtılmıştır.

May

40 Hadis ve 40 ayet ezberleme yarışması meslek dersi hocalarımızın jüriliğinde gerçekleştirilmiş olup ilk üç derecesi elde eden öğrencilerimiz ödüllendirilmiştir.

Nis

8 ve 12 sınıflarımıza moral ve motivasyon çalışması ile birlikte 10 ve 11 sınıflarımıza YKS süreci ile ilgili bilgilendirme semineri yapılmıştır

Nis

Sosyal Okul Projesinin Sıfırı Atık Projesi başlığının Nisan ayı faaliyeti kapsamında TEMA Vakfı işbirliği ile fidan dikim faaliyeti gerçekleştirilmiştir. TEMA Gaziantep İl Temsilcisi Sayın Muharrem KATIOĞLU, Çevre Koruma Kulübü öğrencilerimiz ile bir araya gelerek önce çevre konulu bir seminer gerçekleştirmiş, ardından öğrencilerle birlikte okulumuz bahçesine fidan dikimi gerçekleştirmişlerdir. Emeği geçen herkese teşekkür ederi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlenen masa tenisi turnuvası yıldız kızlar kategorisinde öğrencimiz Zeynep YÜZER il ikinciliği başarısı elde etmiştir.